Innovation Energy

INNOVATION ENERGY

Zgjidhja ideale e biznesit tuaj për sigurimin e Energjisë

Renewable Energy Boomed In 2020

Net global renewable energy capacity additions by year (in gigawatts)

2014
135.5
2016
174.4
2020
278.3

Source: International Energy Agency

0 +

Satisfied Clients

BENEFITET E TË PASURIT PANELE FOTOVOLTAIKE

Burim i pastër energjie

Asnjë emision i gazit serë nuk lëshohet në atmosferë kur përdorni panele për të krijuar energji elektrike. Dielli siguron energji më shumë se nevoja dhe ndryshe nga karburantet fosile.

Kosto e ulët mirëmbajtje

Sistemet e energjisë diellore në përgjithësi nuk kërkojnë shumë mirëmbajtje. Prodhuesit më të besueshëm të paneleve diellore ofrojnë garanci 30 vjeçare.

Siguria e Rrjetit

Familja/biznesi funksionon si një termocentral i vogël, duke mos patur shkëputje energjie. Kjo jep një siguri më të madhe të rrjetit të energjisë elektrike, veçanërisht për sa i përket fatkeqësive natyrore ose njerëzore.

Rritet Vlera e Pronës

Studime të shumta kanë zbuluar se shtëpitë e pajisura me sisteme të energjisë diellore kanë vlera më të larta të pronës dhe shiten shume më shpejt sesa shtëpitë që janë të lidhura në rrjet.

4.8/5

Vlerësimi nga Klientët

MISIONI YNË

Në Innovation Energy, ne besojmë në fuqinë e energjisë rinovues për të krijuar një të ardhme më të qëndrueshme. Me një pasion për energjinë e pastër dhe një angazhim ndaj klientëve tanë, jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhjet më të mira të mundshme.

Misioni ynë:

Të ulim kostot dhe të rrisim rendimentin e energjisë.

Të krijojmë akses për çdo individ, sipërmarje të vogël, të mesme apo të madhe që në çdo hapësirë t`a shfrytëzojë për të prodhuar energji fotovoltaike.

Të rrisim sa më shumë interesin e Shqiptarëve drejt energjisë diellore duke kursyer kështu të ardhurat tuaja!

SHËRBIMET TONA

Innovation Energy sjell më të mirën e teknologjisë fotovoltaike në shtëpinë ose biznesin tuaj

Panele Fotovoltaike Rezidenciale

Innovation Energy ju mundëson të prodhoni energji direkt nga çatia e shtëpisë tuaj me produkte të certifikuara dhe të importuara nga Bashkimi Europian.

Panele Fotovoltaike Industriale

Përdorni çdo sipërfaqe për të gjeneruar energji për nevojat e biznesit tuaj duke ulur koston në periudhën afatgjatë

Sisteme OFF-GRID

Sistemet Off- Grid ju mundësojnë të prodhoni energji me kosto efektive aty ku rrjeti aktual energjitik nuk jua mundëson

PROJEKTET TONA

Kabina në Ecokampin Shegan

Rezidencë – Kopshti Zoologjik

Vila në Lalëz

Happy Customers, Happy World

5/5

Efficient and Professional Team!

I was very impressed with the solar panel installation process. The team was efficient, professional, and always kept me informed of the progress. They did an excellent job and I would highly recommend them to anyone looking for a quality solar panel installation.
Sarah Johnson
5/5

Smooth and Hassle-Free Process!

The solar panel installation process was smooth and hassle-free. The team was very professional and took care of everything, so I didn't have to worry about a thing. I highly recommend this company to anyone looking for a quality solar panel installation.
Richard Wilson
5/5

Excellent Customer Service from Mentary!

The customer service I received from the solar panel company was exceptional. They were always available to answer my questions and made sure I was completely satisfied with the final result. I'm so happy with my new solar panels and I'm saving a lot on my energy bills.
David Brown
5/5

Top-notch Workmanship from Mentary!

I was extremely impressed with the quality of the solar panel installation. The workmanship was top-notch and the panels look great on my roof. I would highly recommend this company to anyone looking for a high-quality solar panel installation.
Jane Doe
5/5

Affordable and Reliable Services!

I was looking for a solar panel company that was affordable and reliable, and I found both with this company. The installation was completed on time and within budget, and the panels are working great. I would definitely use this company again.
Michael Smith
5/5

Eco-friendly and Convenient Product!

I wanted to switch to solar panels because I wanted to be more eco-friendly and save money on my energy bills. This company made the process so convenient, and now I have clean energy powering my home. I couldn't be happier.
Emily Davis